Prvi znaci starenja su često jako uznemirujući momenat kod žena. Onog trenutka kad se primeti da koža stari, dolazi do nezadovoljstva te se pokušava raznim načinima usporiti proces starenja kože. Ovo se naročito odnosi na kožu lica koja je najviše izložena spoljanjim uticajima.

Pojava bora, podočnjaka i drugih nepravilnosti na licu uglavnom dolazi sa godinama, ali nije retko da i pripadnice ženskog pola i u nekim ranim godinama osete promene na svojoj koži. Tada se uglavnomo pristupa nekim metodama poput terapija sa lekovima ili čak putem operativnih zahvata.

Farmaceutske kuće upravo proizvode razne preparate kako bi profitirali, a često ti proizvodi nisu u potpunosti efikasni. Proizvod koji je potpuno suprotan navedenom i koji se zasniva na prirodnoj formuli jeste Alp Rose antiage krema za lice.

Godinama postoji na tržištu i dokazalo se da efikasno deluje već nakon dve sedmice korištenja. Uz to je potpuno siguran za upotrebu, bez štetnih hemikalija i ne može izazvati probleme kao recimo što operativni zahvati nose sa sobom.

Iz tog razloga želimo da predstavimo Alp Rose kroz ovu recenziju.

Sadržaj:

Alpska ruža – Glavni sastojak Alp Rose kreme

Glavni sastojak ove kreme protiv starenja i bora jeste alpska ruža (Rhododendron Ferrugienum). Radi se o izuzetno specifičnoj i retkoj biljci, koja raste isključivo na visokim i teško pristupačnim planinskim predelima.

Ostale karakteristike alpske ruže:

 • Izuzetno je otporna na vremenske uslove
 • Životni vek može biti i do 100 godina
 • Prilagođava se visokom UV zračenju
 • Podnosi razne temperaturne promene

Kao što vidite, ovaj sastojak Alp Rose kreme je idealan kao zaštita za lice, koje i jeste najviše izloženo spoljašnjim uticajima. Da bi opstala u svim ovim uslovima, pomaže joj i dehidrin, protein čija je glavna svhra da čuva tečnost.

Zbog toga biljka ima svoje zalihe koje joj pomažu usled promene vremenskih prilika. Upravo će takav sastav pomoći i vašoj koži da održi hidratantnost i da se smanji pojava bora i ostalih nepravilnosti na koži.

Tu su i matične ćelije koji sadrže razne epigenetske faktore i metabolite, a oni doprinosu očuvanju upravo tih matičnih ćelija.

Dakle radi se o potpuno prirodnoj kremi koja obnavlja kožu i čuva od spoljašnjih uticaja poput UV zračenja, raznih promena temperatura i slično. Alp Rose krema je napravljena na 100% prirodnoj formuli i kroz zadnjih nekoliko godina se pokazala kao jedan od najboljih preparata za negu kože lica.

Alp Rose – komentari, mišljenja i recenzije

Potpuno je prirodno da želite da dobijete što više informacija kada čujete za neki novi proizvod. To je sasvim razumljivo, jer želite da znate hoće li vam koristiti.

Često značajan novac izdvajamo za razne preparate, za koje se na kraju ispostavi da nisu učinkoviti.

Stoga i ne čudi što mnoge zanima kakva su to Alp Rose iskustva i komentari korisnika. Jedan od najboljin načina da se uverite u valjanost proizvoda jete da posetite online zajednice i forume.

Puno je takvih sajtova online gde možete pročitati o Alp Rose. Forum je možda i najbolje mesto gde možete videti šta drugi kažu, kakvi se rezultati mogu očekivati, koliko je krema efikasna i slično.

Zato vam preporučujemo, ako još uvek niste sigurni, da potražite informacije na internetu i da pročitate komentare i iskustva drugih žena. To će vam dati jasnu sliku o Alp Rose kremi, njenim dejstvima i rezultatima koji se mogu postići.

Alp Rose krema prodaja – Gde mogu kupiti?

Ovo je jedno od najčešćih pitanja sa kojim se susrećemo. Razlog je što mnoge pripadnice lepšeg pola upravo pokušavaju doći do ovog proizvoda u slobodnoj prodaji. Pa tako često traže Alp Rose u apotekama.

Odmah želimo reći da proizvod nije moguće kupiti u slobodnoj prodaji. U apotekama možete naći druge, slične preparate, ali original Alp Rose se može poručiti jedino pute zvanične stranice.

Razlog tome jeste što mnogi pokušavaju zloupotrebiti ovaj brend, pa često prodaju druge proizvode pod ovim imenom. Najveći problem jeste što takvi preparati nisu učinkoviti, te zbog toga korisnici stiču pogrešan utisak o Alp Rose preparatu za lice.

Zato je kupovina i poručivanje moguće jedino putem zvanične stranice kompanije. Sve što treba jeste da ostavite vaše podatke i ljudi iz kompanije će vas uskoro kontaktirati kako bi ste potvrdili narudžbu.

Dakle prodaja Alp Rose kreme je moguća jedino putem zvanične Purivera stranice.

Cena Alp Rose kreme

Mnogi se pitaju koliko košta krema Alp Rose?

Upravo iz razloga što vodi brigu o svojim potrošačima, kompanija često nudi popuste, pa je tako u ovom trenutku akcijska ponuda gde je Alp Rose cena niža za 50%.

Zato požire i naručite ovu originalnu i potpuno prirodnu kremu za lice već danas. Verujemo da je kompanija pripremila još neka iznenađenja za vas.

Kako se koristi Alp Rose krema za lice

Verujemo da ste već odlučili naručiti vaš primerak preparat, te vam želimo opisati način upotrebe Alp Rose antiage preparata.

Upotreba je vrlo jednostavna.

 • preporučeno je da se krema na lice nonosi pred spavanje
 • dobro operite i očistite lice
 • uzmite kreme i lagano razmažite po licu
 • potom lagano masirajte dok ravnomerno ne nanesete na celu kožu
 • možete je naneti i na područje vrata i dekoltea
 • nema potrebe da koristete više od predviđene količine

Dovoljno je da ovaj tretman ponvaljate svaki dan, a već nakon dve nedelje ćete videti pozitivne rezultate.

Onog trenutka kad postignete željene rezultate, možete ređe koristiti preparat. Recimo, dva do tri puta sedmično. Na taj način ćete održati potpuni efekat kreme.

Njeni sastojci će da duboko prodiru u kožu, čineći je elastičnom i hidratantnom. Koža lica će se regenerisati, stare ćelije će nestati i vaše lice će ponovo dobiti mladolik izgled.

Neželjeni efekti – Upozorenja, nuspojave, kontraindikacije

Sigruno vas zanima koliko je Alp Rose sigurna za upotrebu. Prema iskustvima korisnica, nuspojave za sada nisu zabeležene.

Ako se na nešto može upozoriti to je da tretmane ponavljate redovno, jednom u dvadeset četiri sata. Onog trenutka kad postignete željene rezultate i kad se vaša koža oporavi, možete ređe koristiti proizvod.

U slučaju prekida, Alp Rose neće u potpunosti preneti svoja lekovita svojstva i to može izazvati nezadovoljstvo kod vas.

Ukoliko ste slučajno alergični na neki od sastojaka, svakako se konsultujte sa vašim lekarom. Ono što opet želimo naglasiti jeste da se radi o isključivo prirodnom proizvodu. Prošao je razna klinička ispitivanja. Kontraindikacije nisu zabeležene, ali u svakom slučaju obavezno pročitajte uputstvo koje dobijete u Alp Rose.

Prednosti Alp Rose kreme

Purivera Alp Rose ima mnoge prednosti u poređenju sa drugim kremama:

 • povećava vitalnost matičnih ćelija kože
 • poboljšava regeneraciju epiderma
 • jača zaštitnu ulogu kože
 • smanjuje znakove starenja
 • sprečava nastanak akni i bubuljica
 • vraća hidratantnost koži
 • sprečava nastak bora

Sve su ovo sasvim dovoljni razlozi da već ovog trenutka naručite Alp Rose kremu, kako bi ste vašu kožu lica održali mladolikom.